İhsan Özkaşıkcı İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içerisinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek; demokratik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Toplumların mutluluğunu sağlamak, cehaleti ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplum oluşturmak için eğitimin öneminin farkındayız. Bunun için her çocuğun; Bilim ve teknolojinin farkında olan, Dinamik, Özgüven ve sorumluluk sahibi, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Millî ve manevî değerlerini yaşayan ve yaşatan, Yeniliklere açık, Olaylara geniş açıdan bakan, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Çağdaş, Demokrat ve hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır

Başarılar: Okulumuzun pek çok başarısı mevcuttur. Bunun yanında öğrencilerimizin de sportif,kültürel ve akademik pek çok başarısı vardır. Atletizm,satranç,tenis,akıl-zeka oyunları vb. alanlarda pek çok başarımız vardır.

Pansiyon Bilgileri: 0
Saatler: SABAH 07:30 - 12:20 ÖĞLE 12:30 - 17:20
Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: iNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: Hem bireysel hem sınıf düzeyinde pek çok başarımız vardır. 2018 yılı Eskrim Türkiye 2. ,Satranç İl 2. okulumuz öğrencisidir.Yüzmede pekçok bireysel başarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Okur Yazarlığı. Okulumuzda Selçuk Üniversitesi ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Bayer Genç Bilim Elçileri işbirliği ile ‘Bilim- Okur Yazarlığı ‘ oluşturma ve geliştirme adına 4. Sınıf öğrencilerine 1 aylık paket program uygulanmıştır. Buna göre öğrencilerimize günlük hayatımızda kullanabilecekleri deneyler gösterilmiş ve bilimsel çalışmalara özendirilmiştir. TÜBİTAK destekli Bilim Merkezi atölye etkinliklerine okulumuz 4/B sınıfı katılmaktadır. İlimizde ilk ve tektir.
Proje Çalışmaları: E-Twinng projeleri. KA101 Projesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: PROJEMİZ 2019 YILINDA KABUL EDİLMİŞTİR. EMOTIONS IN EDUCATION(KA229 PROJESİ).PROJE ORTAKLARIMIZ:İSPANYA,İSVEÇ,ALMANYA VE YUNANİSTAN.
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL SAHİBİDİR. ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ (AKIL OYUNLARI,KÜTÜPHANE) SINIFIMIZ VARDIR.OKULUMUZ E-TWİNNİNG OKULUDUR.

WEB - https://ihsanozkasikci.meb.k12.tr

Adres - Konevi Mahallesi , Emir Sadrettin Sokak No33 , Meram/KONYA

Yerleşim Yeri - Konya Tren Garı (İstasyon) Karşısı.

Adres - Konevi Mahallesi , Emir Sadrettin Sokak No33 , Meram/KONYA

Ulaşım Belediye otobüsleri(38-67-75 nolu otobüsler) ve dolmuşlar(Meram Eski Yol) ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya Merkez Meram İlçesi Alaaddin Tepesine 2.8 KM